trečiadienis, spalio 31, 2007

Spragt ir nebėr...

Spragt ir išnyko kukli saujelė mano laiko Lietuvėlėj. Aišku, nemažą dalį jo surijo transportavimasis Vilnius-Klaipėda-Trakai-Klaipėda-Šiauliai-Klaipėda-Vilnius, bet vis tiek buvo verta verta verta!!! Gera buvo vėl visus jus sutikti, nors trumpam gyvus pačiupinėt. O Šiauliuos dar ir pasveikint 6 naujus gyveniman įšokusius katukus:) Dabar jau, ko gero, be kitų metų nebeparlėksiu. Nors ką gali žinot - štai visai netikėtai parsiunčiu Henrį namolio savaitėlei po septynių dienų (ir jau jam pavydžiu...).

Čia pas juos Helovynas šiandien. Darbe baubukų ir kaukoliukų prikabinėta. Bus matyt, kaip anie jį švęs. Užtat laikraščiuose mirga straipsniai, raginantys kelias dienas prieš ir po šios šventės prižvelgt savo gyvūnus, neišleist laukan vienų. Ir dėl to, kad įvairiausios petardos išgąsdint gali, ir dėl to, kad kai kuriems sick bastard'ams atrodo smagu tokiu metu gyvūnus kankint. Neseniai rado du šunis pakartus. Vat jums ir helovynas... Iš kur tokie polėkiai pas žmones?..

Anyway, greičiau tie visi 'vynai' pasibaigtų ir Kalėdos ateitų. Nors gali šiemet išpult per jas darbuotis, bet vis tiek laukiu. Nors sniego tai čia, greičiausiai, nebus. O jau kaip sniego pasiilgau... Tikiuosi, bent Paryžius sausį leis juo pasidžiaugt. O ką jūs Kalėdoms planuojat?

4 komentarai:

Mindaugas rašė...

Kaledoms... rodos jos taip jau arti kai sedi cia namuos, ir taip toli, kai sedesiu Norgej ir lauksiu lektuvo namo...:) TIkiuosi Kaledas sutiksiu su seima Lietuvoje.

Raimonda rašė...

Niu, tu bent lauksi lėktuvo namo, tad ne taip ir blogai ;)

Marina and Levon Levonian rašė...

O mes irgi Kalėdoms norim namo... taip pasiilgom visu...

Pontus Kjällman rašė...

Silke zu bulves! That is a very nice photo from Klaipeda. Yes, "nostalgija"...

I don't understand much of what you write but it's nice to see your blog anyway.